judith

JUDITH KOUDSTAAL

 

Mijn naam is Judith Koudstaal en ik ben sinds 2009 praktijkhouder van Judith Koudstaal ergotherapie. Naast mijn werk als ergotherapeut ben ik werkzaam als praktijkondersteuner bij huisartsenpraktijk Van der Gaag in Schoonhoven. De combinatie van deze twee beroepen geeft mij in beide vakgebieden een bredere kijk op de situatie en de aandachtsgebieden vullen elkaar goed aan.

Mensen typeren mij als een empathisch, vriendelijk en open persoon, duidelijk en benaderbaar. In mijn werk ben ik grondig, bouw vanuit een goede voorbereiding en planning. Ik geef heldere uitleg en ben oplossingsgericht. Cliëntgericht werken staat voorop.

In de ergotherapie geniet ik van de variatie in hulpvragen die het werken in de eerste lijn met zich meebrengt, alle vragen zijn immers maatwerk. Ik coach u graag bij het vinden van de juiste balans tussen wat u kunt en wat u wilt.

Ik heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ik volg regelmatig cursussen en vind samenwerking binnen de zorg belangrijk. Door samen te werken met mijn collega en diverse andere disciplines ben ik ervan overtuigd dat we zorg van een hoger niveau leveren.

“Dementie heeft een grote impact op het leven, ook voor de mantelzorger.”

“Dementie heeft een grote impact op het leven, ook voor de mantelzorger.”

ELVIRA BLANKEN

 

Een beroep vinden waar je volledig je passie in kwijt kunt, dat was mijn streven en is gelukt! Mijn naam is Elvira Blanken, een energieke, jonge, frisse, net afgestudeerde ergotherapeut. In augustus 2015 heb ik mijn Bachelor studie succesvol afgerond. Hierna ben ik vrijwel direct in het diepe gesprongen en in november gestart als freelance ergotherapeut voor Judith Koudstaal ergotherapie.

Door mijn eerdere ervaringen in eerste lijn, revalidatie en verpleeghuizen heb ik de veelzijdigheid en diversiteit van het vak ergotherapie ervaren. Hierdoor is mijn voorkeur voor eerste lijn ook ontstaan. Mijn streven is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen in hun eigen huis.

Ik ben cliënt- en doelgericht, empathisch en hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Gestructureerd op zoek gaan samen met de cliënt naar mogelijkheden is voor mij een vereiste. Dit doe ik door eerst het achterliggende probleem te ontdekken en vervolgens hierbij advies op maat te geven.

Het aan gaan van multidisciplinaire samenwerkingen zijn voor mij zeer van belang, dit om elkaar te versterken, de cliënt tot een hoger niveau te tillen en van elkaar te leren. Sinds mijn start in november heb ik mijzelf in een snel tempo ontwikkeld, wat ik wil blijven voortzetten. Dit zal ik doen door mijn eigen kennis te verbreden, te delen en de kwaliteit hoog te houden!

Elvira-Blanken